1. בסיר רחב מאדים בחמאה את הבצל, הכרישה ושיני השום השלמות מספר דקות.
2. מוסיפים את הפטריות ואת חיטת הכוסמין ומערבבים.
3. מוסיפים לסיר את השמנת המתוקה,אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים עד לספיגת הנוזלים בתבשיל.
4. מוסיפים בהדרגה את היין עד לספיגתו בתבשיל. טועמים ומתקנים תיבול.
5. אם חיטת הכוסמין לא התרככה עדיין יש להוסיף עוד חלב.
6. מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ומערבבים.
7. מעטרים בעלי התרד הטורקי ומגישים חם בצלחות אישיות.