200 גרם פסטה סלילים, 200 גרם גבינה צהובה "עמק לייט" חתוכה לחתיכות קטנות, 1 גביע יוגורט, 3 ביצים מופרדות, 6 כפות קמח, 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל
לבשל במים חמים את הפסטה לסנן את המים ולצנן עד לטמפרטורת החדר . להקציף את החלבוניםבמעבד מזון. את שאר החומרים לערבב יחד ולקפל פנימה את החלבוניםהמוקצפים. את הבלילה להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולאפות כ45 דקות עד צבע זהוב.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported