נכתב על ידי: BarMaster- בית ספר לברמנים
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל במים חמים את הפסטה לסנן את המים ולצנן עד לטמפרטורת החדר . להקציף את החלבוניםבמעבד מזון. את שאר החומרים לערבב יחד ולקפל פנימה את החלבוניםהמוקצפים. את הבלילה להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולאפות כ45 דקות עד צבע זהוב.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe27.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון