1. פורסים את הבצל דק.
2. קולפים את החצילים וחותכים לקוביות 2 על 2 ס"מ.
3. את הכרובית מפרקים לפרחים לא גדולים.
4. מעבירים את הירקות לתבנית ומתבלים בקורט מלח, הכוסברה, חצי קורט פלפל שחור, 3 כפות שמן זית, כף חומץ בלסמי, כף עלי רוזמרין קצוצים. מערבבים וצולים בתנור החם כ-20 דקות ללא כיסוי עד לריכוך כמעט מלא אך יציב ומצננים.
5. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
6. מעבירים לקערה ומעל מוסיפים את הקמח, 2 כפות יוגורט, כף פרורי לחם, הביצים , מתבלים במוסקט מגורד, קורט מלח, חצי קורט פלפל שחור, 200 גרם גבינת כנען ומערבבים את כל העיסה.
7. משמנים עם חמאה רכה את התבנית ואופים כ-30-40 דקות ללא כיסוי.
8. מקררים היטב לפני הפריסה.
9. במידה ויש צורך בחימום לפני ההגשה, מכסים לפני שמחממים למנוע התייבשות של הפשטידה