הדפס את המתכון
קוצצים את השום והעגבניות המיובשות ומטגנים בשמן זית.
את העגבניות הטריות מוסיפים אחרי 2 דק'.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
ניתן להוסיף מעט מים ע"מ לדלל את הרוטב.
את הנענע קוצצים דק, ומוסיפים לדקה אחרונה של בישול.
מוסיפים את הפסטה
בתאבון
בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.
לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.
השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות