לערבב את מרכיבי הבצק (יוגורט, קמח, מלח וחמאה). לעבד לבצק גמיש. להכניס למקרר לפחות לשעתיים. לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות). לגרר ולערבב את הגבינות. לחלק את הבצק לשני כדורים. לרדד את הכדור הראשון ולהניח בתבנית פיירקס כתחתית. לשפוך מעל את תערובת הגבינות. למעוך את הבטטות ולהניח מעל הגבינות. לרדד את הכדור השני ולהניח מעל הבטטות. להדק היטב את הבצק לתבנית. לערבב שמנת לקצפת עם ביצה ולשפוך מעל הבצק העליון. לזרות מעל שומשום. לאפות כ 40 - 50 דקות.