ק"ל קמח שמרים כף סוכר 1/2כוס שמן 2 ביצים21/2כוסות מיםגבינה מלוחהביצה לבחישה שומשום
1.שמים ,בקערה את כל המוצרים מערבבים לבצק לא דביק.
2.שמים בקערה ונותנים לתפיחה.
3.לאחר התפיחה מרדדים את הבצק מחלקים למשולשים.
4. ממלאים עם הגבינה מורחים את הביצה הבחושה ומעליה שומשום
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות למשך 25 דקות
בתאבון......
אילנה .נ
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported