נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 08/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את מרכיבי הבצק (יוגורט, קמח, מלח וחמאה). לעבד לבצק גמיש. להכניס למקרר  לפחות לשעתיים.   לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות).  לגרר ולערבב את הגבינות.   לחלק את הבצק לשני כדורים. לרדד את הכדור הראשון ולהניח בתבנית פיירקס כתחתית. לשפוך מעל את תערובת הגבינות.   למעוך את הבטטות ולהניח מעל הגבינות.   לרדד את הכדור השני ולהניח מעל הבטטות. להדק היטב את הבצק לתבנית.   לערבב שמנת לקצפת עם ביצה ולשפוך מעל הבצק העליון.   לזרות מעל שומשום.   לאפות כ 40 - 50 דקות.  


 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe194.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון