נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/03/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את כל המצרכים לסיר ולהביא לרתיחה, לערבב ולכבות את האש, לתת לפלפלים להצטנן בתוך הנוזלים, לאחר שהתקרר להעביר לכלי עם מכסה ולהכניס לקירור.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1431.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון