נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לחמם התנור 180 מעלות.
  • לשמן את התבניות או נייר האפיה (במידה ומשתמשים במשטחי סיליקון, אין צורך לשמן).
  • לערבב את הסוכר עם החמאה, לתערובת אוורירת, בהדרגה להוסיף הביצה ולאחר מכן את הקמח, המלח ואבקת האפיה.
  • להוסיף את השוקולד והמנטוס ולערבב בעדינות תוך כדי קיפול.
  • לשים ברווחים גדולים על המגש, ולאפות כ-8-10 דקות, עד שמזהיב.
  • לתת לעוגיות להתקרר לפני שמרימים מהמגש.
  • * ניתן להמיר את חבילת המנטוס בכל בר ממתק שאתם אוהבים, רצוי בטעם מנטה.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1422.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון