לסיר רחב עם שוליים נמוכים להכניס את השמן, לחמם ולהוסיף את הפלפלים החריפים והמתוקים ולטגן כ-5 דקות. להוסיף את פרוסות השום ולטגן עוד כ-2 דקות. להוסיף את התבלינים וכוס מים ולערבב. לקצוץ חצי זר כוסברה ולהוסיף לסיר. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהכניס את הדגים. לבשל ברתיחה קלה את הדגים כ-40 דקות תוך כדי יציקה מהרוטב על הדג מידי פעם. 5 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף את יתרת הכוסברה הקצוצה. לאחר 5 הדקות יש לכבות את האש, לחכות כ-5 דקות ולהגיש. מומלץ עם המון לחם טרי, או חלה.
בתיאבון!