מחממים את החלב לכמה דקות... מוסיפים את השוקולד (לזכור לא לחמם את החלב יותר מידי אחרת הכול ישרף לנו! ) וכול הזמן מערבבים... מוסיפים את התבלינים רצוי לעשות זאת על אש קטנה ל 10 דקות עד שמרגישים את ריח התבלינים בחדר! לא לשכוח לערבב רוב הזמן כדי שהשוקולד ימס כול כולו . נעצור את הבישול עד אשר המשקה חם מספיק ולא ממש לוהט (שלא יישרף לנו השוקולד)
טיפים למיטבי לכת:
לאוהבי השוקולד המריר ניתן לחזק את המשקה בהוספת 2 כפיות אבקת קקאו הולנדית!
לאוהבי השמנת והסמיכות- להכין את המשקה ב - 2 כוסות חלב + 2 כוסות שמנת זה יהפוך את השוקולטה לסמיך יותר (מעדן אירופאי)
אפשרות אחרת היא להוסיף אלכוהול .... ברנדי או וויסקי אני מאוד אוהב להוסיף וודקה אשר מעבירה טעמים בצורה מושלמת.
בהצלחה !