כמה ראשים קטנים של ברוקולי.ענף של בצל ירוק קצוץ.צרור כוסברה קצוץ.צרור פזרוזיליה קצוץ.3 ביצים.שן שום.מעט פסטו.מעט כרוב קצוץ.
טורפים את הביצים יחד עם הפטרוזיליה, הכוסברה והפסטו.
בוזקים שמן זית למחבת מטגנים קלות את הברוקולי והכרוב.
מוסיפים את השום.
מוסיפים את תערובת הביצים.
מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עד שהאומלט מתחיל להתקשות.
הופכים ומבשלים עוד מספר דקות.
בתאבון
המטבח של זביש,
בלוג אוכל בטעם קצת אחר...
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported