נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטבלים את הקמח

מצפים את חזה העוף היטב לא לשטח

לנער

לטגן כדקה בלבד משני צידי החזה דקה בלבד אל דאגה יצא לבן בלי פחד

לטגן בצל עד ההזהבה

להכינס את כוס הסוכר לערבב

לצקת על חזה הוף

לתנור על 180 מעלות

20 דקות עד השחמה יפה

תתעמו ותראו...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe932.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון