אופן ההכנה *מפרקים את הכרובית והברוקולי לפרחים. חותכים את הירקות האחרים לקוביות. (אני נעזרת במכשיר הידני להכנת סלט.) *מחממים את השמן בסיר, (רצוי כבד) ומזהיבים את הירקות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. *מוסיפים מים בהתאם לסמיכות המרק הרצויה. (אני מוסיפה עד כ15 ס"מ מעל הירקות). מביאים לרתיחה בסיר מכוסה * מגררים את העגבניות לרסק ומוסיפים למרק. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה . * אפשר להוסיף חצי כוס פשטה מלאה מבושלת - משביח ומסמיך את המרק במחיר קלורי נמוך. *מתבלים במלח פלפל וטימין. בתיאבון !