אופן ההכנה *קוצצים במעבד מזון עם להב פלדה את הפטרוזיליה, הבצל והשום. עדיף בפולסים, עד לקבלת תערובת לא מישחתית. *בקערה גדולה מניחים את ההודו הטחון, מוסיפים את התערובת הקצוצה ושאר החומרים למעט השמן. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים במקרר כחצי שעה. *מחממים היטב מחבת טפלון, רצוי בעל תחתית עבה, מוסיפים 10 ג' שמן, יוצרים קציצות מוארכות ומטגנים. * מניחים על מגבת נייר לספיגת השומן העודף. * מנקים בעזרת מגבת נייר את המחבת ומוסיפים את עוד 10 ג' שמן. מטגנים את השאר. אפשר להגיש עם טחינה בכמות מדודה. ערך תזונתי ל100 ג' : קלוריות: 170 שומן: 5.6 פחמימות: 11.1 כולסטרול: 30 מ"ג