נכתב על ידי: אילנית שובל
תאריך: 07/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה *מפרקים את הכרובית והברוקולי לפרחים. חותכים את הירקות האחרים לקוביות.   (אני נעזרת במכשיר הידני להכנת סלט.)   *מחממים את השמן בסיר, (רצוי כבד) ומזהיבים את הירקות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.   *מוסיפים מים בהתאם לסמיכות המרק הרצויה. (אני מוסיפה עד כ15 ס"מ מעל הירקות). מביאים לרתיחה בסיר מכוסה   * מגררים את העגבניות לרסק ומוסיפים למרק. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה .   * אפשר להוסיף חצי כוס פשטה מלאה מבושלת - משביח ומסמיך את המרק במחיר קלורי נמוך.   *מתבלים במלח פלפל וטימין.                                                                    בתיאבון !  


 
אודות המחבר

לפני כשלוש שנים השלתי מעצמי 30 ק"ג והתחלתי לחיות מחדש .

פרשתי לפנסיה מוקדמת לאחר 22 שנות חינוך והוראת כלכלה, סוציולוגיה ואזרחות בכיתות התיכון הגבוהות,

הקמתי קייטרינג לבישול אוכל בריאות דיאטטי.

מבשלת באהבה גדולה במטבחי הביתי

ומוכנה לחלוק אתכם את הדרך לחיים מלאים יותר בנפש ורזים יותר בגוף.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe91.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון