מפוררים ביסקיווטים ומערבבים עם חמאה מומסת
שופכים חצי מהתערובת לתבנית ואופים למשך10דקות
מקציפים שמנת מתוקה יחד עם הסוכר האינסטנט פודינג והחלב
ממיסים את השוקולד הלבן עם שמנת מתוקה בערך כ2דקות עד לקבלת הגאנג
מקפלים בקיפול עדין את הגבינה אל השמנת המתוקה
ואת קרם השוקולד הלבן ומוסיפים מעט גרידת לימון
חותכים את הפטל לחתיכות קטנות ומכניסים אל תערובת הגבינה
שופכים את התערובת על הביסקיווטים האפויים
ומעל התערובת שופכים את יתר תערובת הביסקיווטים
מכניסים להקפאה למשך לילה
לסירופ העוגה לוקחים פטל אדום 2כפות ברנדי
3כפיות סוכר חצי כוס מים מכניסים לבלנדר עד
לקבלת רוטב סמיך
בעת הגשת העוגה לזגג על כול חתיכה מעט מהסירופ