נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפוררים ביסקיווטים ומערבבים עם חמאה מומסת
שופכים חצי מהתערובת לתבנית ואופים למשך10דקות
מקציפים שמנת מתוקה יחד עם הסוכר האינסטנט פודינג והחלב
ממיסים את השוקולד הלבן עם שמנת מתוקה בערך כ2דקות עד לקבלת הגאנג
מקפלים בקיפול עדין את הגבינה אל השמנת המתוקה
ואת קרם השוקולד הלבן ומוסיפים מעט גרידת לימון
חותכים את הפטל לחתיכות קטנות ומכניסים אל תערובת הגבינה
שופכים את התערובת על הביסקיווטים האפויים
ומעל התערובת שופכים את יתר תערובת הביסקיווטים
מכניסים להקפאה למשך לילה

לסירופ העוגה לוקחים פטל אדום 2כפות ברנדי
3כפיות סוכר חצי כוס מים מכניסים לבלנדר עד
לקבלת רוטב סמיך
בעת הגשת העוגה לזגג על כול חתיכה מעט מהסירופ


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe768.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון