כיס שתופרים מטחול בקר שומן כבש כבד עוף צלוי כבד בקר צלוי קצוצים דקטחולים של עוףכוסברה חבילה אחת טריה טריה, שום (הרבה) ,פלפל סודני, מלח פלפל
לערבב הכול ולמלא את הכיס טחול ותופרים
מבשלים שעתיים בתנור על 170 מעלותמקררים חותכים לפרוסות וכול פרוסה עוטפים בנייר כסף להקפאה או לגריל
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported