המנה מומלצת כמנת פתיחה לאירוח או קייטרינג בשרי לאירועים. החישוב נעשה לפי קילו כנפיים ל 4 מנות. כל מנה מכיה בממוצע 4 יחידות כנפיים.
1. הכנת הרוטב
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב; סויה, דבש, שום וקטשופ.
- מכניסים את הקערה אל המיקרו למשך 30 שניות על מנת לדלל את המרכיבים ולהקל על העירבוב
2. השריית הכנפיים ברוטב
- יוצקים את הכנפיים ואת הרוטב לקערה
- מומלץ להכניס אל המקרר ולהשרות את הכנפיים והרוטב למשך לילה (אם ממהרים, אין חובה שכזאת..)
3. הכנת הכנפיים על הגריל
- מדליקים מנגל על פחמים
- שמים את הכנפיים כ - 8 דקות מכל צד (יש להפוך את הכנפיים לאחר 8 דק)
- לאחר מכן מוציאים את הכנפיים אל תוך קערת הרוטב שנשארה לנו ומבצעים הטבלה שנייה של הכנפיים ברוטב
- מחיזירם את הכנפיים אל המנגל לבישול של עוד 2 דקות בכל צד.
שיהיה בתאבון (: