נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 17/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להקציף ביצים עם סוכר כ 5 דק' לקצף יציב להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

לאפות בחום של 160 מעלות בין 45 דק' לשעה.

יש להניח בתחתית התנור כלי עם מים חמים.


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe655.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון