אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל והמרגרינה עד לקבלת צבע זהוב .
- מוסיפים את הבשר הקצוץ, ומוסיפים את ציר הצלי.
- מטגנים תוך כדי תיבול הבשר בתבלינים.
- מוסיפים לתערובת כף קמח תפוחי אדמה מדוללת בכף מיים ומבשלים היטב כ- 20 דקות על אש בינונית
- מרטיבים את המצות במיים חמים, ועוטפים במגבת מטבח למשך כשעה.
- בתבנית מרובעת חסינת אש מניחים את הבשר הקצוץ ועליו מוסיפים את המצות הרטובות, מעל המצות יוצקים ביצה טרופה מתובלת היטב, מכניסים לתנור מחומם היטב ל180 מעלות לכ- 40 דקות עד לקבלת מראה זהוב.
בתאבון!!!