נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- מטגנים את הבצל והמרגרינה עד לקבלת צבע זהוב .

- מוסיפים את הבשר הקצוץ, ומוסיפים את ציר הצלי.

- מטגנים תוך כדי תיבול הבשר בתבלינים.

- מוסיפים לתערובת כף קמח תפוחי אדמה מדוללת בכף מיים ומבשלים היטב כ- 20 דקות על אש בינונית

- מרטיבים את המצות במיים חמים, ועוטפים במגבת מטבח למשך כשעה.

- בתבנית מרובעת חסינת אש מניחים את הבשר הקצוץ ועליו מוסיפים את המצות הרטובות, מעל המצות יוצקים ביצה טרופה מתובלת היטב, מכניסים לתנור מחומם היטב ל180 מעלות לכ- 40 דקות עד לקבלת מראה זהוב.

בתאבון!!!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe65.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון