שלבים להכנה, מומלץ לעבור שלב שלה על פי הדגשים.
- בוחשים את כל הפרודוקטים עד לקבלת בצד אחיד ואוורירי
- במקביל מערבבים גם את כול מרכיבי במילוי בכלי נפרד
- כבר בשלב זה מומלץ לחמם את התנור לחום של 200 מעלות
- חותכים את הבצק להרבה חתיכות שוות בגודלם .
- כל פרוסת בצק ממלאים בכפית וחצי מהמילוי שהכנו קודם ומעצבים את במאפה לצורת משולש, (אוזן המן)
- מקבצים את כל "האוזניים" לתבנית ומכניסים לתנור ל10 דקות.
- מוצאים ומפזרים מעל אבקת סכר שוקולד גרוס או קינמון