אופן ההכנה:
1. יש לשמן תחתית כלי חרס בחמאה ולאחר מכן להכניס למקרר את כלי החרס לחצי שעה ומיד לאחר מכן לשמן שנית.
2. יש לערבב בקערה נפרדת את הגבינה הלבנה וגבינת הקשקבל ולאחר מכן להוסיף את שאר הגבינות ולערבב עד קבלת מרקם אחיד.
3. במערבל יש לתרוף את הביצים ותן כדי הקתפה מוסיפים את הקמח ואת המים.
4. מוסיפים אל הביצים את תערובת הגבינות ובוחשים עד קבלת מרקם אחיד את כל התערובת.
5. מעבירים את כל התערובת לתבנית המשומנת ואופים בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות עד קבלת צבע שחום.
בתאבון!!!