- לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק
- לקרר כמה שעות במקרר
- לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל-10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ-
20 דקות (עד שאפוי היטב).
מילוי
קרם פטיסייר:
1 כוס חלב
מקל וניל חרוץ - להרתיח בסיר
בקערה נפרדת לערבב:
2 חלמונים
¼ כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
- לשפוך מעט מהחלב הרותח לקערת החלמונים, לערבב היטב, להחזיר לסיר ולבחוש עד
שמסמיך.
- להוציא את מקל הוניל אך להחזיר לקרם את גרגרי הוניל
- לקרר לילה במקרר.
150 גר' שמנת מתוקה
- להקציף, לקראת אמצע ההקצפה להוסיף את קרם הפטיסייר ולהקציף עד
שמקבלים קרם אחיד
- למלא את הקרם בקלתית הבצק ועליו לסדר תותים