נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 07/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק
- לקרר כמה שעות במקרר
- לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל-10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ-
      20 דקות (עד שאפוי היטב). 
                                               
מילוי
קרם פטיסייר:
1  כוס               חלב      
מקל וניל חרוץ    - להרתיח בסיר
 בקערה נפרדת לערבב:
2                      חלמונים
¼  כוס              סוכר
2  כפות             קורנפלור          
 
- לשפוך מעט מהחלב הרותח לקערת החלמונים, לערבב היטב, להחזיר לסיר ולבחוש עד
  שמסמיך.
-  להוציא את מקל הוניל אך להחזיר לקרם את גרגרי הוניל
-  לקרר לילה במקרר.
 
150  גר'   שמנת מתוקה 
   - להקציף, לקראת אמצע ההקצפה להוסיף את קרם הפטיסייר ולהקציף עד
     שמקבלים קרם אחיד
 -   למלא את הקרם בקלתית הבצק ועליו לסדר תותים


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe580.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון