- 10 צנוניות 2-3גבעולי טימים טרי 2-3 שיני שום כתוש מיץ מלימון אחד 1 כפית שמן תירס, חמניות או זית
. שוטפים היטב את הצנוניות, מורידים את העלים והשורש.
2. פורסים את הצנונית לפרוסות דקות.
3. מפוררים עליהם את הטימין, מוסיפים שום, מלח, מיץ לימון ושמן.
4. טועמים ומשפרים אם יש צורך
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported