נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. שוטפים היטב את הצנוניות, מורידים את העלים והשורש.

2. פורסים את הצנונית לפרוסות דקות.

3. מפוררים עליהם את הטימין, מוסיפים שום, מלח, מיץ לימון ושמן.

4. טועמים ומשפרים אם יש צורך


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe570.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון