1 כוס עדשים חומות מבושלות 2 – 3 כפות פטרוזיליה ½ כוס מקלות גזר לתחמיץ: 2 כפות שמן מיץ מלימון וחצי 2 שיני שום 1 כף כמון או כוסברה פלפל ומלח
מבשלים את העדשים (אין לבשלם יתר על המידה) ובעודן חמות מוסיפים את הגזר.
2. יוצקים עליהם את חומרי התחמיץ, בוחשים היטב,
מוסיפים פטרוזיליה ועורכים בצלחת הגשה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported