נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את העדשים (אין לבשלם יתר על המידה) ובעודן חמות מוסיפים את הגזר.

2. יוצקים עליהם את חומרי התחמיץ, בוחשים היטב,

מוסיפים פטרוזיליה ועורכים בצלחת הגשה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe567.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון