3 דגי אמנון בינוניים חתוכים ל -3 ומנוקים כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משומר) ...או פולים או תפוחי אדמה..........חופן גדול כוסברה קצוצה 2 כפות פפריקה (אפשר לגוון מתוק וחריף) 3 פלפלים יבשים מתוקים מלח ופלפל שמן +מים גמבות צבעוניות....1 אדומה 1 צהובה 1 כתומה 1 ירוקה1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות4 שיני שום פרוסות
שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר. מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפל יבש, חומוס וגמבה. בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים. יוצקים מעל הדגים ומפזרים כוסברה ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה. מבשלים כ - 25 דקות באש קטנה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported