נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 13/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר. מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפל
יבש, חומוס וגמבה.

בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים.

יוצקים מעל הדגים ומפזרים כוסברה                    ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה. מבשלים
כ - 25 דקות באש קטנה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe496.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון