בצק מרודד של 5 פתות,רידוד בינוני.
יש ליצור עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ,את קצוות העיגולים לקפל לחומה היקפית בגובה של כ-1.5 ס"מ.
יש לקווץ את החומה במרווחים של כ-2 אצבעות לצבוט ולהדק את החלק העליון ,דבר שיביא לחיזוק ויצוב החומה.
את כל יתרת מרכיבי המתכון (פלפל שחור לפי טעמכם) יש לערבב ביחד,תוך מעיכה גסה של הגבינה המלוחה,התערבת שנוצרה תשמש כמילוי של חלל הבצק מעט מתחת לגובה החומה.
את הבצק יש למלא רק עם הכנסתו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לאחר 12-15 דקות אפיה,תבינו מדוע בתיווך יוזמה אוהבים כל-כך את המאפה המשגע הזה.
בתאבון