מלווח (חתוך לרצועות… לאורך ולרוחב) (הכי נוח כשהוא 1/2 קפוא) ביצה טרופה כפית דבש מעט סוכר (ככפית שטוחה)
מטגנים את המלווח עם מעט מרגרינה (עד שהוא 3/4 מוכן). מוסיפים את הביצה . מערבבים, מוסיפים את הסוכר והדבש. לטגן עד שהביצה מוכנה.
ניתן להוסיף קינמון.קוקוס.אגוזי מלך קצוצים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported