3 ליטר ציר בקר1 בקבוק יין אדום יבש מהסוגים: קברנה סוביניון, או מרלו1 כוס חומץ בלסאמי2-3 בצלי שאלוט, שלמים וקלופים
מבשלים את ציר הבקר בסיר עד שנשאר ממנו חצי מנפחו,
בנפרד, מבשלים גם את היין עם הבלסמי, השאלוט וזרעוני השומר או האניס עד למחצית הנפח. מוסיפים את הרוטב לציר,
מביאים לרתיחה ומקררים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported