נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את ציר הבקר בסיר עד שנשאר ממנו חצי מנפחו,

 בנפרד, מבשלים גם את היין עם הבלסמי, השאלוט וזרעוני השומר או האניס עד למחצית הנפח. מוסיפים את הרוטב לציר,

 מביאים לרתיחה ומקררים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe476.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון