2 כוסות שעועית יבשה שהושרתה לילה לפנימעט שמן1 קופסא קטנה רסק עגבניותבצלמלח ופלפלפפריקה מתוקה ככף
יש לשטוף את השעועית באופן יסודי ולבשל כשלוש שעות על אש קטנה בסיר רגיל. לטגן את הבצל עד שהוא רך וזהוב. להוסיף את הבצל, הרסק והתבלינים לשעועית.להניח בגז על להבה קטנה כ שעתיים עד שעתיים וחצי. ניתן לשים כמה חתיכות בשר חתוכים לקוביות
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported