נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 יש לשטוף את השעועית באופן יסודי ולבשל כשלוש שעות על אש קטנה בסיר רגיל.
 לטגן את הבצל עד שהוא רך וזהוב.
 להוסיף את הבצל, הרסק והתבלינים לשעועית.
להניח בגז על להבה קטנה כ שעתיים עד שעתיים וחצי.
 ניתן לשים כמה חתיכות בשר חתוכים לקוביות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe379.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון