להשרות את נתחי הדג במיץ לימון כחצי שעה לשטוף היטב
לחמם סיר רצוי רחב לדגים
מטגנים את רצועות הפלפלים מוסיפים את השום מטגנים כ10 דקות עד להזהבה
מוסיפים את העגבניות המגורדות ולאחר מכן את הפלפלים היבשים
קוצצים חצי חבילת כוסברה ושמים בסיר
מניחים את הדגים
לוקחים את רבע כוס השמן שמים את התבלינים עים מעט מים חמים
שופכים את הכול על הדגים ..אים צריך להוסיף מעט מים אז ממש מעט
שמים את חצי החבילה של הכוסברה הקצוצה מעל הדג
מבשלים על אש בינונית כחצי שעה..רצוי לבדוק.......
בתאבון