נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 17/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את נתחי הדג במיץ לימון כחצי שעה לשטוף היטב

לחמם סיר רצוי רחב לדגים

מטגנים את רצועות הפלפלים מוסיפים את השום מטגנים כ10 דקות עד להזהבה

מוסיפים את העגבניות המגורדות ולאחר מכן את הפלפלים היבשים

קוצצים חצי חבילת כוסברה ושמים בסיר

מניחים את הדגים

לוקחים את רבע כוס השמן שמים את התבלינים עים מעט מים חמים

שופכים את הכול על הדגים ..אים צריך להוסיף מעט מים אז ממש מעט

שמים את חצי החבילה של הכוסברה הקצוצה מעל הדג

מבשלים על אש בינונית כחצי שעה..רצוי לבדוק.......

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe369.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון