1 חסה ערבית או כול חסה שהיא עגבניות שרי סלסלהפטריות שמפיניון טרייםגבינה בולגריתאבוקדוזיתים שחורים פרוסיםשמן זיתמיץ לימוןמלח פלפל שחור
קורעים את עלי החסה לפיסות ושמים בקערה. חותכים את עגבניות לרבעים ואת הפטריות לפרוסות, ומוסיפים לקערה.את הגבינה הבולגרית חתוכה לקוביות דקות גם את האבוקדו. מתבלים במלח פלפל ובמיץ לימון ומערבבים בתיאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported