נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



קורעים את עלי החסה לפיסות ושמים בקערה. חותכים את עגבניות  לרבעים  ואת הפטריות לפרוסות, ומוסיפים לקערה.את  הגבינה הבולגרית חתוכה לקוביות דקות גם את האבוקדו. מתבלים  במלח פלפל ובמיץ לימון ומערבבים בתיאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe360.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון