חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בולונז ..ספגטי

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

6 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ גזר, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבעול סלרי יח אחת
2שיני שום, קצוצות
חצי קילו..גרם בשר בקר טחון
מלח, פלפל שחור
כוס מרק עוף ....ככפית וחצי מרק עוף עים מים חמים כוס לא יותר....
כ 9 -10 עגבניות מגורדות
חבילה של איטריות מסולסלות...או ספגטי לפי הטעם שלכם{להכין לפי הוראות האלו......סיר מים להוסיף מעט שמן מעט מים ברתיחה להכניס את הספגטי ולאחר כ10 דקות על אש גבוה יש לבדוק פריכות להוציא ולסנן



אופן ההכנה:

. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהוא רך ושקוף, אבל לא מזהיב. מוסיפים את הגזר, הסלרי  מערבבים ומטגנים  על להבה בינונית עד שהירקות מזהיבים . מוסיפים את השום ומוטגנים דקה..מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים אותו כל הזמן , עד שהוא כבר מתחיל להיות בצבע אדום  ...מראה סימני בישול. . מתבלים במלח, פלפל . מוסיפים את  כוס מרק העוף.המרק, ומבשלים תוך בחישה על להבה בינונית עד שכל הנוזל נספג. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד שעתיים- שבמהלכן מערבבים מדי פעם 

שמים בצלחת ספגטי יוצקים את הבשר עים הרוטב

בתאבון

אפשרי לשים כמה עלי בזיליקום......

 

תגיות המתכון: ספגטי בולונז


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/116318 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה

לזניה אמיתיתווווווווווווו


מרכיבים לשתי פיצות משפחתיות גדולות מאד


צרפתי סיני יפני ועכשיו איטליה.......................


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported