חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

250 גרם אטריות לזאניה
2 גביעי גבינת קוטג` 5%
2 ביצים
200 גרם רסק עגבניות
מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
30 גרם גבינה צהובה לייט



אופן ההכנה:

1. מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו.

2. בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג`.

3. מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית לפי הסדר שכבות של עלי לזאניה , רוטב וקוטג`.

4. למעלה מפזרים גבינה צהובה.

5. אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/116318 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה

לזניה אמיתיתווווווווווווו


מרכיבים לשתי פיצות משפחתיות גדולות מאד



נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported