נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 14/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהוא רך ושקוף, אבל לא מזהיב. מוסיפים את הגזר, הסלרי  מערבבים ומטגנים  על להבה בינונית עד שהירקות מזהיבים . מוסיפים את השום ומוטגנים דקה..מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים אותו כל הזמן , עד שהוא כבר מתחיל להיות בצבע אדום  ...מראה סימני בישול. . מתבלים במלח, פלפל . מוסיפים את  כוס מרק העוף.המרק, ומבשלים תוך בחישה על להבה בינונית עד שכל הנוזל נספג. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד שעתיים- שבמהלכן מערבבים מדי פעם 

שמים בצלחת ספגטי יוצקים את הבשר עים הרוטב

בתאבון

אפשרי לשים כמה עלי בזיליקום......


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe358.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון