. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהוא רך ושקוף, אבל לא מזהיב. מוסיפים את הגזר, הסלרי מערבבים ומטגנים על להבה בינונית עד שהירקות מזהיבים . מוסיפים את השום ומוטגנים דקה..מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים אותו כל הזמן , עד שהוא כבר מתחיל להיות בצבע אדום ...מראה סימני בישול. . מתבלים במלח, פלפל . מוסיפים את כוס מרק העוף.המרק, ומבשלים תוך בחישה על להבה בינונית עד שכל הנוזל נספג. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד שעתיים- שבמהלכן מערבבים מדי פעם
שמים בצלחת ספגטי יוצקים את הבשר עים הרוטב
בתאבון
אפשרי לשים כמה עלי בזיליקום......