ראש כרוב אדוםשום כתושפלפל לבן כרבע כפיתמיונז
חוצים את הכרוב לרצועות דקיקות
מניחים בתוך כערה ושוטפים היטב
שמים במסננת עד להוצאת הנוזלים המוחלטת מייבשים במגבת
מחזירים לכערה יוצקים מעט שום כתוש ..כרבע כפית
שמים מעט פלפל לבן...לפי הטעם
לבסוף מיונז לערבב היטב היטב
בתאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported