נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חוצים את הכרוב לרצועות דקיקות

מניחים בתוך כערה ושוטפים היטב

שמים במסננת עד להוצאת הנוזלים המוחלטת מייבשים במגבת

מחזירים לכערה יוצקים מעט שום כתוש ..כרבע כפית

שמים מעט פלפל לבן...לפי הטעם

לבסוף מיונז לערבב היטב היטב

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe351.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון