חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

צלי בקר ברוטב פלפלת

רמת קושי:   קשה
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

רולדת צלי בקר טרי כ2 קילו
חב מרגרינת מחמאה
כחצי קילו בצל קצוץ
חרדל דיזון
גרגירי חרדל
פלפל שחור גרוס גס
גרגירי פלפל שחור גרגירי פלפלים שלמים
פטרוזילה.כוסברה כחצי חופן מכול אחד
אבקת קונפלור כ2 כפיות
אבקת מרק בשר ככפית....{לציר בדרך כלל מכינים ומאחר שזה ביתי אז התחליף היעיל זה מעט אבקת מרק}
פלפל אדום יח לרצועות דקות
רבע כוס יין אדום
פלפל ירוק לרצועות דקות
שני בצלים בנינויים.
ראש שום חתוך לרצועות דקות
כף שמן זית
חצי כפית מלח



אופן ההכנה:

שוטפים את נתח הבקר היטב

מחממים מחבת עים חצי חבילת מחמאה 

מורחים על הבשר בעיסוי את החרדל ומפזרים מעט גרגירי חרדל והפלפל השחור הגרוס ומעט מלח

מניחים את הבשר במחבט עד לקבלת צבע זהוב מכול צידי הבשר{מה שנקרא סגירת הבשר}

מניחים בתבנית את הירקות הקצוצים קוצצים בצל גס ומניחים בתבנית סוגרים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה פלוס{יש לבדוק אים נשראו נוזלים בבשר במידה ואין יש לבדוק אים הבשר מוכן תלוי מידת העשיה שאתם אוהבים}

לרוטב.....

ארבע כוסות מים רותחים שמים את הפרוזילה והכוסברה שלמיום בתוך המים

מוסיפים את אבקת המרק מעט גרגירי חרדל ומעט גרגירי  הפלפלים והפלפל השחור ערבבבים

מטגנים את הבצל והשום ומניחים בסיר

שמים את הקונפלור מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד

מוסיפים את היין מביאים לרתיחה

מסננים במסננת

פורסים את הבקר לפרוסות ויוצקים לכול אחד בצלחת מעט רוטב בתאבון

 

תגיות המתכון: צלי בקר חלומי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא צלי

מאת: שף יעקב צלי28/09/116919 צפיות
צלי בקר מכתף מספר 5-6 בעל ניחוחות משכרים

מאת: שף יעקב צלי02/05/116599 צפיות
מנה מהמטבח המרוקאי מעדן מלכים

מאת: שף יעקב צלי11/09/107824 צפיות
תבשיל מרוקני מבית אמא

ניחוח של תבשיל......אך איזה כייף......

מאת: שף יעקב צלי26/03/1010051 צפיות
תבשיל בשר בקר מאוד מיוחד מוגש כמנה ראשונה בארוחות חניניות וסופי שבוע

מאת: שף יעקב צלי24/03/1010692 צפיות
זהו צלי בקר קל להכנה וטעים במיוחד

צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported