שוטפים את נתח הבקר היטב
מחממים מחבת עים חצי חבילת מחמאה
מורחים על הבשר בעיסוי את החרדל ומפזרים מעט גרגירי חרדל והפלפל השחור הגרוס ומעט מלח
מניחים את הבשר במחבט עד לקבלת צבע זהוב מכול צידי הבשר{מה שנקרא סגירת הבשר}
מניחים בתבנית את הירקות הקצוצים קוצצים בצל גס ומניחים בתבנית סוגרים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה פלוס{יש לבדוק אים נשראו נוזלים בבשר במידה ואין יש לבדוק אים הבשר מוכן תלוי מידת העשיה שאתם אוהבים}
לרוטב.....
ארבע כוסות מים רותחים שמים את הפרוזילה והכוסברה שלמיום בתוך המים
מוסיפים את אבקת המרק מעט גרגירי חרדל ומעט גרגירי הפלפלים והפלפל השחור ערבבבים
מטגנים את הבצל והשום ומניחים בסיר
שמים את הקונפלור מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים את היין מביאים לרתיחה
מסננים במסננת
פורסים את הבקר לפרוסות ויוצקים לכול אחד בצלחת מעט רוטב בתאבון